Recreatieterrein het Hulsbeek zal op 22 augustus 2015 worden omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van muziek, lekker eten en gezelligheid. Die dag vindt namelijk de eerste editie plaats van het Fields of Joy Festival.
Het festival belooft de bezoeker kwalitatief te verrassen met een divers programma. Er kan gezongen en gedanst worden op de tunes van bands, techno en house dj’s, singer/songwriters, hiphop acts, en zelfs helden uit de jaren ’70, ’80 en ’90.

In opdracht van Studio MAD heb ik een paar dagen lang opnames gemaakt van het zonnige terrein van het Hulsbeek. Elk podium en bijbehorende karakter is weergegeven middels een combinatie van film en motion graphics. Vervolgens zijn de door Beeldgeneratie ontworpen assets door Studio MAD in de video verwerkt. De audio designer van Studio MAD is verantwoordelijk voor de vrolijke remix in deze promo. Het originele nummer is afkomstig van Panama Wedding en heet: “All of the people”. Het resultaat is een heerlijke zomerse track die perfect bij de sfeer van het festival past.

Geproduceerd door Studio MAD in opdracht van Fields of Joy Festival.